DU, JAG, VI – konsultbolaget med dig i fokus!

– Man mår bäst när man har roligt på jobbet och gör saker man tror på, inleder VD Anna Jonsson. Alla på DJV är kulturambassadörer och bärare av den gemensamma värdegrunden. Det handlar om att vara smart och insiktsfull, både med hur man hanterar sina egna resurser och de vars organisationer man hjälper, samt att vara stolt över och ta sin insats på allvar. Det handlar om positiv energi och att visa det i handling istället för ord.

Smart, stolt, glad

DJV är uppstickaren, som gått från en anställd till femton på ett år och beräknas omsätta 67 miljoner år 2020, där ödmjukheten är lika påtaglig som arbetsglädjen.

– Ingen här vill att vi ska bli ett opersonligt storföretag, säger VD Anna Jonsson. Vi är överens om att bygga ett litet företag med stort hjärta, mycket värme och fokus på den personliga utvecklingen.

– Vi har stor konkurrensfördel i det att vi startade nya på en förändrad marknad, säger Anna. Många konsultfirmor sitter fast i stora kostnadskostymer. Vi har vårt kontor i molnet och optimerar verksamheten hela tiden för att kunna ha både vettiga priser och höga löner. Det är långt viktigare än stora kontor och innehållslösa förmånspaket.

Låga driftskostnader underlättar också för DJV att vara väldigt flexibla när det gäller att erbjuda konsulterna de verktyg de behöver för att utvecklas och må bra med sitt jobb. Även det sociala engagemanget lyser igenom på företaget på olika sätt genom att ge tillbaka till samhället. Under 2016 har ökade donationer gått till ändamål som t ex LoveNepal, Cancerfonden och SOS Barnbyar.

Bygger ”dream team”

– Vi ville verkligen trycka på en ”må bra” företagskultur som vi upplevde sällsynt i IT-branschen, säger Yvonne Severén, rekryteringsansvarig. Vi sätter våra tillgångar, konsulterna själva, i extremt fokus. Det är de som är huvudpersoner. Och efter att ha jobbat i branschen i över 20 år fanns ett väldigt nätverk att bygga ifrån. Vi kunde börja sätta ihop vårt dream team direkt.

Vi vill bli fler!

DJV Consulting söker fler engagerade konsulter som vill arbeta med innovation, digital transformation och förändringsarbete med fokus på individen hos kunder inom Offentlig sektor, Telekom, Retail samt Bank och försäkring.

Besök gärna vår Karriärsida för mer info om hur du ansöker: https://djvconsulting.se/karriar/.