VAD SKILJER OSS?

– JAG:et.

Din personliga utveckling är viktig för oss. Hela vår affär bygger på att göra det enkelt för våra kunder att fokusera på och utveckla sin kärnverksamhet. Det kan vi endast bidra till när vi själva arbetar med vår egna personliga utveckling och karriärplanering.

1:1.

Vi tror på att skapa långsiktighet i allt vi gör och åtar oss att göra. Därför är det lika viktigt för oss att våra kunder får värde av den leverans DJV gör, som att uppdraget ligger i linje med din karriärplan 1:1 och tillför en möjlighet till utveckling.

Modellen vi arbetar efter 1:1 främjar att vi löpande stämmer av hur kunden upplever sin leverans mot hur du som konsult upplever att du kan bidra. På så vis har vi över tid upptäckt att vi bygger starka band till våra konsulter och kunder.

INSPIRERA. LYSSNA.

Vi engagerar våra medarbetare i framtagning av mål, vision och strategier då det är viktigt för oss att alla är involverade i företaget och dess framgångar. Genom att lyssna och uppmuntra till delaktighet på våra gemensamma hållplatser ges alla en chans att påverka samt utvecklas med företaget.

MEDVETENHET.

DU är viktig för oss! Det visar vi genom att vara närvarande i vårt ledarskap såväl som i de beslut och den riktning vi tar. Vi arbetar aktivt med att skapa en långsiktigt givande relation för både dig och DJV.

VI VILL BLI FLER 

DJVs strategi är att engagera och behålla kompetent personal genom intressanta uppdrag och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Vi arbetar som konsulter för att det känns meningsfullt och för att vi brinner för att hjälpa våra kunder med deras utmaningar och förändringsarbete.

Vi betraktar mångfald och jämställdhet mellan kvinnor och män som en tillgång i arbetet och en förutsättning för vår verksamhet.

Vem du är som person har stor betydelse. Vi väljer våra kollegor med omsorg då långsiktiga relationer är viktiga för oss.

Skicka CV

Utvecklare

Vill du vara en del av vårt techteam?

På DJV får du arbeta i uppdrag och projekt inom många olika branscher. Storleken på uppdragen varierar från att vara stora team till att vara ensam expert inom ett visst område, som komplement till kundens team. Vi arbetar agilt och innovationsgraden är hög. Du kommer att ingå i det techteam som löpande arbetar med att bygga koncept och prototyper för internt och externt bruk hos kund.
Vi värdesätter din personlighet högt och din vilja att utvecklas. För att trivas på DJV ska du vara intresserad av din personliga utveckling såväl som din utveckling som utvecklare. Dina kollegor är framåtlutade, affärsmässiga och väldigt trevliga.
Exempel på erfarenhet vi söker:
– Gillar att koda (t ex Java 8+, JEE eller Spring, Kubernetes, Docker och Apache Kafka, .NET core, MVC, React, Angular, Vue, Node samt REST, MVC  och Web API för att nämna några)
– Automation
– DevOps
– Har jobbat med molntjänster (t ex AWS och Azure)
– CI/CD/Infrastructure as Code
– Distribuerade system
– Container Orchestration (Docker, Kubernetes, ECS)
– CSS
– HTML
På DJV är varje dag en rolig dag på jobbet!

Spännande? Skicka in ditt CV idag. Vi anställer löpande

Skicka CV
Skicka CV

Agil konsult

Vill du vara en del av vår agila satsning?

På DJV får du arbeta i uppdrag och projekt inom många olika branscher. Storleken på uppdragen varierar från att vara stora team till att vara ensam expert inom ett visst område, som komplement till kundens team. Vi arbetar agilt och innovationsgraden är hög. Du kommer att ingå i det team som löpande arbetar med att coacha och leda förändringar, bygga koncept och driva utveckling hos kund.
Vi värdesätter din personlighet högt och din vilja att utvecklas. För att trivas på DJV ska du vara intresserad av din personliga utveckling såväl som din utveckling som utvecklare. Dina kollegor är framåtlutade, affärsmässiga och väldigt trevliga.
På DJV är varje dag en rolig dag på jobbet!

Spännande? Skicka in ditt CV idag. Vi anställer löpande

Skicka CV
Skicka CV

Rådgivare & specialist

Var med och bygg vår viktiga ”säkerhetsgrupp” säkert!

DJV bygger en grupp med säkerhetskonsulter som kan hantera alla typer av säkerhetsfrågor som våra kunder efterfrågar och behöver se över, utveckla och förändra. Vi söker därför olika typer av säkerhetskonsulter som vill vara med på denna resa.
Idag har vi 6 personer som levererar inom området till kunder inom Telekom och Offentlig sektor.
Det finns stora möjligheter att utvecklas som konsult hos oss vilket vi ser som otroligt viktigt. Du kanske redan är säkerhetskonsult av något slag men vill utvecklas inom andra områden inom säkerhet, ja då är du helt rätt för oss.

Välkommen in för att diskutera vad som är viktigt för dig! 

Skicka CV
Skicka CV

Säljare

Var med och utveckla vår affär!

DJV söker nu en säljare som kan vara med och utveckla vår säljprocess till nästa nivå. Vi är ett team som älskar att göra affärer och ha roligt tillsammans. I rollen som säljare arbetar du proaktivt för att bygga relationer och identifiera nya affärsmöjligheter.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Headhunting/search efter seniora konsulter
– Prisförhandling
– Intervju och presentationsteknik
Dina kvalifikationer och egenskaper:
– Du är driven, ansvarstagande och framåtlutad som person
– Du har en stark vilja att utvecklas
– Motiveras och drivs av att göra affärer
– Tar egna initiativ
– Trivs att jobba i team
– Du engageras av att bygga relationer och har en hög energinivå
Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-konsultbranschen och rekryteringsbranschen.
Det finns stora möjligheter att utvecklas som säljare hos oss. Du kanske redan arbetar med sälj av något slag men vill utvecklas inom andra områden och branscher, ja då är du helt rätt för oss.

Välkommen in för att diskutera vad som är viktigt för dig! 

Skicka CV
Skicka CV

Nyfiken?

Vi är alltid intresserade av att träffa potentiella kandindater, oavsett om den kompetens du har ligger ute för rekrytering eller ej.

För oss är du som person viktigare än det som står på ditt CV. Vill du bolla idéer eller bara komma förbi på en härlig java – vår soffa står alltid redo!

Vi ser fram att höra från dig!

Skicka CV