Karriär

Vad är viktigt för dig? Vi lyssnar gärna.

Din personliga utveckling är viktig för oss. Hela vår affär bygger på att göra det enkelt för våra kunder att fokusera på och utveckla sin kärnverksamhet. Det kan vi endast bidra till när vi själva arbetar med vår egna personliga utveckling och karriärplanering.

Lediga tjänster

REGISTRERA DITT CV

Varför DJV

Min första tid på DJV har varit väldigt trevlig, nästan skrämmande hur man kan trivas så bra med nya kollegor på direkten. Under min första tid fick jag en god introduktion och tillgång till de verktyg som jag behövde, dels för att kunna arbeta men även för att hitta information. Jag har upplevt en väldigt tillmötesgående kultur med högt i tak, där jag kunnat ställa frågor utan att skämmas. Läs hela intervjun med Sebastian här.

– Sebastian Chaves, Konsult

Jag startade på DJV som praktikant 2016. Som praktikant är det lätt att bli bortglömd, utlämnad för att den vardagliga verksamheten tar över. Tanken om LIA, lärandet i arbetet, försvinner och praktikanten blir utlämnad till att göra de ”tråkiga” arbetsuppgifterna som de anställda inte vill göra. Under min tid på DJV blev jag välkomnad som en anställd och fick snabbt ta del av verksamheten. Jag kände en tillhörighet som jag inte har känt på så många andra företag, vilket DJV strävar efter. ”Vi vill att alla som kommer i kontakt med eller påverkas av vårt företag ska lämna oss med en känsla av gemenskap” – Exakt så jag kände efter min praktikperiod, glad och stolt över att få vara med i DJV:s gemenskap. Läs hela intervjun här.

– Olle Larsson, tidigare Sales Manager

Lediga tjänster

Agil konsult

Vill du vara en del av vår agila satsning?

På DJV får du arbeta i uppdrag och projekt inom många olika branscher. Storleken på uppdragen varierar från att vara stora team till att vara ensam expert inom ett visst område, som komplement till kundens team. Vi arbetar agilt och innovationsgraden är hög. Du kommer att ingå i det team som löpande arbetar med att coacha och leda förändringar, bygga koncept och driva utveckling hos kund.

Vi värdesätter din personlighet högt och din vilja att utvecklas. För att trivas på DJV ska du vara intresserad av din personliga utveckling såväl som din utveckling som utvecklare. Dina kollegor är framåtlutade, affärsmässiga och väldigt trevliga.

På DJV är varje dag en rolig dag på jobbet!

Spännande? Skicka in ditt CV idag. Vi anställer löpande ♥

Utvecklare

Vill du vara en del av vårt techteam?

På DJV får du arbeta i uppdrag och projekt inom många olika branscher. Storleken på uppdragen varierar från att vara stora team till att vara ensam expert inom ett visst område, som komplement till kundens team. Vi arbetar agilt och innovationsgraden är hög. Du kommer att ingå i det techteam som löpande arbetar med att bygga koncept och prototyper för internt och externt bruk hos kund.

Vi värdesätter din personlighet högt och din vilja att utvecklas. För att trivas på DJV ska du vara intresserad av din personliga utveckling såväl som din utveckling som utvecklare. Dina kollegor är framåtlutade, affärsmässiga och väldigt trevliga.

Exempel på erfarenhet vi söker:

– Gillar att koda (t ex Java 8+, JEE eller Spring, Kubernetes, Docker och Apache Kafka, .NET core, MVC, React, Angular, Vue, Node samt REST, MVC  och Web API för att nämna några)
– Automation
– DevOps
– Har jobbat med molntjänster (t ex AWS och Azure)
– CI/CD/Infrastructure as Code
– Distribuerade system
– Container Orchestration (Docker, Kubernetes, ECS)
– CSS
– HTML

På DJV är varje dag en rolig dag på jobbet!

Spännande? Skicka in ditt CV idag. Vi anställer löpande ♥

Rådgivare & specialist

Var med och bygg vår viktiga ”säkerhetsgrupp” säkert!

DJV bygger en grupp med säkerhetskonsulter som kan hantera alla typer av säkerhetsfrågor som våra kunder efterfrågar och behöver se över, utveckla och förändra. Vi söker därför olika typer av säkerhetskonsulter som vill vara med på denna resa.

Idag har vi 6 personer som levererar inom området till kunder inom Telekom och Offentlig sektor.

Det finns stora möjligheter att utvecklas som konsult hos oss vilket vi ser som otroligt viktigt. Du kanske redan är säkerhetskonsult av något slag men vill utvecklas inom andra områden inom säkerhet, ja då är du helt rätt för oss.

Välkommen in för att diskutera vad som är viktigt för dig! ♥

Är du intresserad av någon av tjänsterna?

Skicka in CV

Påbörja din nya karriär!

  • Ladda upp ditt CV