DJV växer inom projektledning/teknisk projektledning och vi vill gärna bli fler. Vi söker dig med rätt personlighet och som har känsla för att driva projekt.

Du är en driven, ödmjuk person med ett engagemang i projektledning som genomsyrar din kommunikation och ditt resultat. Du förstår värdet av att driva projekt utifrån en struktur men har även taktkänslan och förståelsen för att man ibland behöver gå utanför ramarna men samtidigt vara smidig inom ramarna.
Du har en förmåga att genom att ställa rätt frågor, få med dig människor, så att de förstår värdet av att driva projekt utifrån vissa riktlinjer. Du tycker att det är kul att driva projekt, vilket är något som lyser igenom. Din effektivitet i att använda projektmedlemmars styrkor och tillsammans bli ett ”dreamteam” som uppnår uppsatta mål, är viktig för oss och för våra kunder.
Du har troligtvis några års erfarenhet av att driva projekt enligt någon projektledningsmodell. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor både mot verksamhet och ledning är det viktigt att du är kommunikativ och trygg i din roll.
Vi söker också projektledare med mindre erfarenhet som gärna vill växa in i och utvecklas till en tyngre roll som projektledare.
Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi präglas av öppenhet och respekt för olikheter samt en fantastisk företagskultur.

Vi ser fram att höra från dig! ♥